Bewegwijzering binnen en buiten

Het belang van een goede bewegwijzering bij en in uw pand is groot. Het zorgt voor duidelijkheid voor uw bezoekers en het geeft een professionele uitstraling. Hierbij kunt u denken aan: vlaggenmasten, reclamezuilen, borden, etc.

Reclameborden

Reclameborden kunnen in ieder gewenst materiaal, ongeacht de afmeting, worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan trespa, alubond of pvc. Qua uitvoering is er veel mogelijk. Wij kunnen in iedere gewenste vorm frezen. Wilt u tijdelijk adverteren op bijvoorbeeld een evenement? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Wij adviseren u omtrent het meest geschikte materiaal en passen het af op uw budget.

Spanframes

Afhankelijk van de locatie van uw spandoek zoeken we samen met u naar een passende manier om uw spandoek te plaatsen. Bijvoorbeeld het opspannen in frames met elastieken of d.m.v. blinde frames aan de gevel of in het veld. Dit is een goedkope manier voor grotere reclame-uitingen die gemakkelijk te wijzigen zijn.

Raamstickers

Raamstickers gesneden of bedrukt.
Voor tegen inkijk of als reclame-uiting. Ook zijn zonwerende folies en privacyfolie in te zetten.

Wandbekleding

Wanden kunnen we bekleden op verschillende manieren:
Full-color behang.
Full-color doeken, deze zijn verwisselbaar.
Of d.m.v. belettering van logo’s

Gevelreclame

De uitstraling van uw pand is net als autobelettering één van de visitekaartjes van uw bedrijf. Een opvallende en verzorgde gevelreclame kan wonderen doen. In feite heeft u bij gevelreclame twee mogelijkheden: verlicht of onverlicht. Wij adviseren u graag welke mogelijkheid het best aansluit bij de uitstraling van uw bedrijf.

Autoreclame

Wij ontwerpen en ontwikkelen duurzame autobestickering of autobelettering. De uitstraling van uw wagenpark is bij ons in goede handen. Dat is belangrijk, want de uitstraling van een bedrijfsauto is vaak de eerste indruk van uw professionele uitstraling voor klanten.

Heeft u vragen of wilt u advies?

Neem gerust contact op via info@workwearinstyle.nl of telefonisch :

  • 085 – 822 47 41