Over ons

Welkom bij Workwear in Style.

Méér dan ervaring…

Met méér dan ervaring zijn wij in staat om te vertalen waar u organisatie voor staat. Namelijk door ons enthousiastme in het totaalpakket wat wij u kunnen bieden. Wij kunnen u adviseren hoe uw huidige huisstijl op te frissen, van bedrijfskleding in een eigen webshopomgeving tot en met belettering op uw pand. Met de verschillen in achtergrond van onze medewerkers maakt dat samen tot een aanvullend geheel, waardoor wij u dit totaalpakket kunnen aanbieden.

Hiernaast werken wij samen met net zulke enthousiaste partner’s zoals Cinderella, De Borduur Company, MM Style, Style+, United Wegwijs in Infra. Mede hierdoor staat kwaliteit, service, deskundig advies en snelle levertijden , maar zeker ook een persoonlijke benadering bij ons hoog in het vaandel.

Bedrijfskleding doorpassen en aanmeten op locatie evenals, vermaken, borduren, bedrukken en reinigen behoren bij ons, Workwear in Style tot de mogelijkheden.

Bij ons is het ook mogelijk om uw bedrijfskleding eenvoudig te bestellen in een voor u speciaal gerealiseerde webshopomgeving.

Wij streven er iedere dag opnieuw naar om de wensen van onze klanten, die bij ons centraal staan, zo goed mogelijk te vervullen. Dit doen we vanuit onze vestiging in Voorschoten, bij de klant op locatie en via diverse online concepten, waarbij wij steeds weer zoeken naar nieuwe mogelijkheden, uitdagingen en verbeteringen.

Wij kijken uit naar een persoonlijke kennismaking!