Over ons

Welkom bij Workwear in Style.

Met meer dan 20 jaar ervaring, zijn wij in staat om te vertalen waar u organisatie voor staat. Wij passen uw kleding aan op uw huisstijl. De wensen van u als klant staan bij ons volledig centraal tijdens het samenstellen van uw bedrijfskleding. Uw bedrijfskleding wordt geheel volgens eigen wens gemaakt of samengesteld vanuit ons ruime standaard assortiment.

U bent bij ons aan het juiste adres als u kleding nodig heeft voor de bouw, industrie, logistiek, transport, horeca, medische beroepen, zorgbranche, schoonmaak of representatieve beroepen.

Kwaliteit, service, deskundig advies en snelle levertijden staan bij ons hoog in het vaandel. Wij denken graag met u mee bij het creëren van een eigen en unieke uitstraling.

De kleding en uw medewerkers dragen zijn tenslotte het visitekaartje van uw bedrijf.

Bedrijfskleding doorpassen en aanmeten op locatie behoren evenals, vermaken borduren, bedrukken en reinigen bij Workwear in Style tot de mogelijkheden. Wij zijn van mening dat het door ons aangebrachte logo van een dusdanig hoogwaardige kwaliteit moet zijn dat het de levensduur van het product overleefd.

Bij ons is het mogelijk om uw bedrijfskleding eenvoudig te bestellen in een voor u speciaal gerealiseerde webshopomgeving, uw bedrijfskleding is dan snel en eenvoudig te bestellen.

Wij streven er iedere dag opnieuw naar om de wensen van onze klanten, die bij ons centraal staan, zo goed mogelijk te vervullen. Dit doen we vanuit onze vestiging in Voorschoten, bij de klant op locatie en via diverse online concepten, waarbij wij steeds weer zoeken naar nieuwe mogelijkheden, uitdagingen en verbeteringen.

Wij kijken uit naar een persoonlijke kennismaking.