Casual

Bij ons bent u aan het juiste adres, wij bieden een ruim assortiment casual werkkleding aan van hoogwaardige kwaliteit en met comfortabele pasvorm. Wij blijven op de hoogte van de nieuwste trends in casual beroepsmode. Merken zoals Tricorp, Fristads, Mascot en Orcon zijn bij ons bekend. Wij bieden een uitgebreid assortiment en aanbod van modieuze casual werkkleding voor iedere branche.

Wij leveren casual beroepskleding aan logistieke bedrijven, transportbedrijven, bouwbedrijven, aannemers, schoonmaakbedrijven, medische specialisten, zorginstellingen, ziekenhuizen, kraamzorg, thuiszorg, groenvoorzieners, hoveniersbedrijven, gww bedrijven, recepties, horeca en zorg.

Wij bieden een uitgebreid assortiment en aanbod van modieuze casual beroepskleding aan voor de branches die werkkleding dragen aan: t-shirt, polo, trui, overhemden, werkblouse, sweater, polosweater, werkbroek, worker, fleecevest, softshelljas, werkjas, doorwerkjas, maar ook regenkleding, overalls, werkschoenen en laarzen.

Maatwerk

Voor de speciale aanvragen kunnen wij uw wensen volledig vervullen naar comfort, pasvorm, kleurstelling en werkomstandigheden. Wij beschikken over een eigen ontwerpafdeling en meerdere productielocaties. Wij zijn zelf in staat kleding te ontwerpen en te produceren.

Na het geven van een presentatie, bij ons of op locatie, laten wij indien gewenst tekeningen maken door onze ontwerpers. Deze ontwerpen zijn nog aan alle kanten te wijzigen. In overleg kan er een proefmodel gemaakt worden. Na goedkeuring van de klant wordt de productie in gang gezet. Levertijd bedraagt ongeveer 8 weken na goedkeuring van het proefmodel.

Iedere medewerker is tenslotte het visitekaartje van uw merk en organisatie.

Borduren of bedrukken

Wij verzorgen ook borduringen en bedrukkingen van uw logo of tekst op de kleding.

Heeft u vragen of wilt u advies?

Neem gerust contact op via info@workwearinstyle.nl of telefonisch :

  • 085 - 822 47 41